deilig dame deilige damer

Det er helt greit å like slanke jenter også. Det var ikke poenget mitt. Og at fyldige jenter ikke burde gjemme seg, men vise frem herlighetene sine. Men spretne rumper liker vi begge! Hadde det vært allment akseptert å være fyldig, hadde vi sluppet mange av de anorexi-tilfellene ala det du var borte i. Det er jo det jeg vil si: Slutt å slank dere jenter. Tja, nekter ikke for det Er du også det mr Mayfield?

Lærer stadig noe nytt. Du var ikke helt fornøyd med innlegget til herr Prozac skjønner jeg nå. Har du noen kommentar til mitt innlegg? Joda, jeg skjønner hva du mener. Det er klart at kropp alene holder ikke. Det må være et ansikt til, -en personelighet! Men det kan liksom alle si. Det er ikke noe originalt i det. Jenter, -dere som går rundt og innbiller dere at dere skal slanke bort noen kilo, -hva sier dere til dette? Kan du fortelle meg hvor de guttene gjør av seg mens vi kraftige er ensom og alene?

Vel, jeg er for eksempel her. Mulig at noen av plumpersene var i meste laget, -det vet jeg ikke, for jeg vet jo ikke hva du har sett. Tror du at det hadde vært massevis av dette på nettet hvis det ikke var en masse menn som gjerne vil se litt fyldige damer? Som betaler for det? Jaså, så du er litt kraftig du? Kan du si litt mer enn at du er her? Nå har jeg ikke hatt masse med tid til å kikke på plumpers siden jeg befinner meg på skolen.. Skjønner at du har et poeng i at det er mangen som liker kraftige damer, men føler liksom at man aldri treffer dem..

Kanskje er mangen for opptatt av hva andre liker? Men generelt til alle gutter som måtte lese dette: Blir hun ikke smigret i det minste, så var hun ikke verdt det. Store kvinner er ikke feite kvinner,men mye kvinne!!!!!!! Lemyla, Jeg er dessverre ikke av typen som liker "litt kraftige jenter" - jeg liker bedre normalvektige jenter, altså heller ikke for tynne, men "passe" liksom.

Men jeg vet godt at mange liker jenter med "noe å ta i" eller hva det heter. Tror det er svært få heterofile gutter som liker radmagre jenter. Men til saken, du sier at du ikke finner disse guttene, og det er jo forståelig, de går jo ikke akkurat rundt med skilt, men jeg synes det lå litt mer mellom linjene i den uttalelsen enn det åpenbare.

Jeg synes jenter også burde ta initiativ innimellom, jeg tror ikke dere helt forstår at også gutter synes det å ta initiativ av og til blir vanskelig. Hva er det som tilsier at det er lettere for gutter enn jenter, er vi ikke omtrent likestilte nå i år , da?

Både gutter og jenter bør ta initiativ! Jenter som aldri tør å ta initiativ, fortjener etter min mening ikke å få seg noen partner noe mer enn sjenerte gutter av samme type! Henvendelser om denne tjenesten: Moderator Ansvarlig redaktør og administrerende direktør: Jeg var hennes første møte med  en viril yngre mann av betydning etter tørrpinnen, og jeg hadde en knallhard blodfylt og grov stålkuk  som hun ikke hadde vært i nærheten av å ha kjent.

Jeg vil ikke virke skrytete men jeg måtte jobbe litt for å få hodeflensen forbi skam benet, responsen hennes når jeg kom helt inn og lå still og bare nøt fitta noen sekunder var helt enorm.

Hun var så opphisset at hun klarte ikke å prate. Roterte litt smått først før jeg begynte å jokke, så når hun begynte å slappe av og bare nyte, ble hun helt gal. Jeg var så lei av å høre " Ååååhh vær forsiktig" Her fikk jeg sprute å "herje" på som jeg ville uten å frykte for noe som helst. Vi hadde vel litt humor om akkurat det, " Kom igjen, nå skal jeg kjøre deg på tjukken " litt "wierd" da hennes to eldste barn var eldre enn meg og så med et brøl kjørte jeg "småtassene" mine i henne av full kraft.

I øyeblikkets  altoppslukende nytelse var jeg døv og blind for alt annet, kom til meg selv av at hun illskrek inn i øret mitt. Jeg trengte jo ikke akkurat noe pause i mellom. De første 3 gangene slaknet jeg knapt, tror ikke jeg var ute av henne i det hele tatt.

Hun nærmest melket pikken med det deilige fittedyret si, DET var dama si det. Bare noen bevegelser, så stivna jeg igjen. Nytelseskrikene og grimasene hennes med lystfylte øyne, gjorde meg også kåtere. Intensiteten og nytelsen hos henne var voldsom, mangeårig undertrykt begjær og spenning  fikk utløp.

Svenskene har et godt utrykk  -  kåtslag ,  det var vel noe sånt vi hadde begge to. Husker hun fikk tårer i øynene, og at sminken hennes begynte å flyte litt utover.

Dette fikk henne til å se litt "horete" ut i mine øyne, deilig som faen. Det var bare så rått Glovarmt og intenst, forbudt og grisete. Helt hinsides alt jeg hadde opplevd av sex tidligere.

Kontrastene til henne som litt "fin frue" som jeg husket henne som, kunne ikke vært større. Her lå hun som ei klynkende og svett, sprengkåt og sprellende ungjente med meg i hennes seng. All tanke om aldersforskjell var sudda ut.

Litt klein og rar stemning var det når jeg kledde på meg og skulle gå, det skal jeg innrømme. Men det var verdt det. Jeg måtte love 2 ting Og begge deler holdt jeg Men vi måtte holde det topp hemmelig, og risken for å bli  oppdaget var stor.

Vi bodde på et relativt lite sted, og det ville vært "sosialt selvmord" for oss begge hvis noen skjønte hva som foregikk. Men alt hemmelighetskremmeriet gjorde det veldig spennende. Vi fleipa litt om det og I den mørke årstid gikk det ganske greit, litt verre når det ble lysere ute.

Etterhvert flytta jeg til byen og det hele avtok Når jeg fikk en sånn vellykket "debut" med eldre damer, var det bare det som gjaldt heretter. Så har du muligheten, så er det bare å kjøre på.

Som en kompis sier som har samme "svakheten" Faen så mye god fitte de går glipp av, de som bare er opptatt av et pent tryne. Dette innlegget har blitt redigert av hugleik:

Deilig dame deilige damer

Deilig dame deilige damer

Norske chattesider porn star scort

Tast i vei din kommentar! Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler les reglene her kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. Å brife med vokabularet i blant live chat norge fitter vel være unødvendig når det allerede er så genuint som det blir. Jeg holder meg til kjæresten uansett, men jeg lyver ikke og sier at det ikke finnes andre deilige jenter, selv om jeg synes kjæresten min er den deiligste. Tenk på alle de smådesperate fruene som lengter etter en ung hingst å ri på?